Programma

Bokstraining / Padstraining

Bokstraining / Padstraining

Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven. Ik kan me geen leven voorstellen zonder sport en beweging. Ik weet dat het voor iedereen goed is om fysiek bezig te zijn. Behalve dat het gezond is voor je lichaam, is het ook gezond is voor je mentale gesteldheid. In onze familie stond voetbal altijd op nummer één. Maar in mijn jeugd had ik een aantal vrienden die boksten in Rotterdam Crooswijk bij de RBV Crooswijk.

Daar kwam ik op jonge leeftijd in contact met deze mooie sport, en uiteraard de vroege ochtenden voor de televisie met mijn vader genieten van Mohammed Ali en al die andere toppers. Qua voetbal had ik een bovengemiddeld talent, maar helaas sloeg het noodlot toe. Twee knieoperaties en een lage hernia operatie volgden en werd ik afgekeurd voor het voetbal. Op latere leeftijd weer gaan trainen en mede door twee vrienden en toptrainers uit de bokssport John v.d. IJssel en Henk Noordzij met veel passie en plezier weer aan het boksen.

Bokstrainers John v.d. IJssel en Henk Noordzij. Deze échte Rotterdammers hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de Nederlandse bokssport en geven nog dagelijks training aan zowel wedstrijd als amateur boksers in diverse gewichtsklassen.

Privétraining 1:1

Boksen is een bijzonder effectieve training om jouw doel(en) te bereiken. De voordelen van 1:1 sessies zijn persoonlijke aandacht, maximaal resultaat, het werkt motiverend en natuurlijk is plezier heel belangrijk.

De 1:1 Bokstraining wordt onder begeleiding van ervaren bokstrainers gegeven. Je zult zien dat je snel resultaat behaalt, je conditie verbetert, je vet gaat verbranden en je ook nog eens meer zelfvertrouwen en minder stress zult ervaren.

Fysieke voordelen van Bokstraining:

  • Conditieopbouw
  • Vetverbranding
  • Je leert echt boksen
  • Ontladen van stress
  • Ontladen van spanning
  • Opbouwen van zelfvertrouwen
  • Krachtopbouw van het hele lichaam

Belangrijk: Deze training wordt aangepast en opgebouwd aan de hand van de fysieke gesteldheid van de deelnemer(ster) en is daarom geschikt voor jong en oud.

Clinic / Teambuilding voor bedrijven en teams

Boksen voor teambuilding of challenge
Zin in een sportieve uitdaging met je team, collega’s of vrienden? Of ben je op zoek naar een nieuwe manier om de relatie met je team of collega’s te versterken? Dan is een Boksclinic echt wat voor jou! Boksen is namelijk zeer geschikt als sportieve challenge of als originele vorm van teambuilding.

Inhoud van de Boksclinic
De Boksclinic begint met een welkom en een introductie door Michel Buket. Daarna volgt o.l.v. gecertificeerde ervaren bokstrainers de warming-up waarbij de bokshouding, het voetenwerk en de stoten worden geoefend. Dan gaan de bokshandschoenen aan en worden er stoten gezet op elkaars handschoenen. Ook leer je een manier om jezelf te verdedigen. De Boksclinic gaat verder met krachtsoefeningen en spelsparren. Hierbij is het de bedoeling dat je punten scoort door de tegenstander te raken zonder zelf geraakt te worden.

Samen gaan we zorgen voor een onvergetelijke mooie ervaring, waarin mensen compleet uit hun comfort zone zullen treden en zichzelf zullen overwinnen!

Ben jij klaar voor deze geweldige ervaring en wil jij meer informatie? Vraag
vrijblijvend een offerte aan via onderstaande button.

Contact